ProHealth

ProHealth specijalistička klinika
Hercegovačka 13, 11000 Beograd

ProHealth pruža usluge fizikalne medicine, reumatologije i dugotrajnu terapijsku negu sa naglaskom na aktivno upravljanje akutnim problemima i bolovima, kao što su nelagodnost kičme i zglobova, hernija pršljenova, osteoporoza i ostali srodni problemi. Obučili smo terapeute koji nude najvnovije metode u terapijskoj nezi, uključujući magnete, lasere, elektrostimulacione terapije, kao i medicinske masaže. Takođe nudimo našim pacijentima usluge pregleda i terapija iz oblasti opšte medicine i pedijatrije.

Medicinski tim predvodi doc. dr sc. med Slavica Eremić, jedna od vodećih lekara i stručnjaka u oblasti fizikalne medicine u Srbiji. Ima skoro 40 godina iskustva, radeći na vodećim medicinskim pozicijama na Institutu za ortopedsku protetiku Kliničkog centra Srbije i nedavno u MediGrupi, gde je vodila fizikalnu medicinu i odeljenje rehabilitacije.

Takođe imamo stručne terapeute, kao i lekare dečje i opšte prakse.

ProHealth specijalistička klinika Beograd

Filozofija ProHealth-a se zasniva na tome da se najbolja svetska iskustva iz oblasti dijagnostike i celokupnih tretmana pacijenata ponude i u Srbiji.

Naš osnivač i izvršni direktor Luiza Waldrick Eremić ima višegodišnje internacionalno iskustvo iz Sjedinjenih Američkih Država, Brazila i drugih zemalja u vođenju i razvoju medicinskih ustanova.

ProHealth je prepoznao priliku da se iskustvo vodećih srpskih doktora poveže sa internacionalnim metodama rada u pristupu pacijentima i vođenju celokupnog terapijskog procesa.

Želja da se ova filozofija primeni se unosi u svaki korak onoga što radimo u ProHealthu, od dizajna naše klinike i prostorija, do obuke i profesionalnosti naših lekara, terapeuta i menadžmenta, a to doprinosi posvećenom pristupu dugoročnim potrebama naših pacijenata.

Šta čini ProHealth drugačijim?

Posvećenost pacijentu

Potpun fokus na celokupne zdravstvene potrebe pacijenta, od strane lekara i celokupnog medicinskog osoblja.

Iskusan medicinski tim

Naš tim lekara i medicinskog osoblja ima višedecenijska iskustva i znanja iz dijagnostike, terapijskih lečenja i rehabilitacije.

Najbolja lokacija

Nalazimo se na novoj centralnoj lokaciji grada u Beogradu na vodi, sa lakim prilazom i parkingom u blizini.